Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ляшко вже голосує як "регіонали"

П'ятниця, 8 жовтня 2010, 13:42
 

З фракції БЮТ постанову про відправлення до КС змін до Конституції щодо продовження каденції парламенту і президента підтримав Олег Ляшко.

Про свій намір він заявив з трибуни ще перед голосуванням.

"Я буду голосувати за цей закон Це той випадок, коли я погоджуюсь з колегою Чечетовим. Часті вибори, на жаль, на шкоду країні", - заявив Ляшко.

"Давайте будемо чесними перед людьми. Вибори - це популізм. Популізм - це означає обдурювати людей. Коли ми з вами будемо щороку проводити вибори, ми замість того, щоб робити реальні справи для країни, будемо вимушені їх щороку обдурювати", - зазначив він.

"Давайте люди відпочинуть від нашої брехні. Нехай та влада, яка є, покаже на що вона здатна, і потім люди дадуть їй оцінку", - зазначив Ляшко.

Крім нього, згідно з результатами голосування, постанову підтримав бютівець, власник будівельної корпорації Житлобуд Іван Куровський.

З фракції НУНС постанову підтримали Юрій Бут, який відсудив у 5 каналу і журналістки Сніцарчук 20 тисяч гривень за слово "відщепенець", призначений Януковичем головою робочої групи по нацпроектам Владислав Каськів.

Також постанову підтримали Володимир Марушенко, Давид Жванія та Олег Новіков, які раніше увійшли до коаліції.

Також постанову підтримали Олександр Омельченко, Володимир Стретович, Олександр Бобильов, Валерій Борисов, Сергій Василенко, Катерина Лук'янова, Іван Плющ та Володимир Поляченко.

Як відомо, днями розгорівся секс-скандал за участі Олега Ляшка. В інтернеті поширили відео від 1993 року, на якому Ляшко зізнається у гомосексуальних зв'язках.

Газета "Сегодня" з посиланням на джерела повідомила, що люди Губського запевнили Ляшка, що ролик з'явився завдяки Турчинову і Кожем'якіну, а пізніше його запевнили, що відео - справа рук регіоналів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: